Garraween St project

Brief: To update a tired home into a Hamptons Style

This original small cottage was transformed by changing the floor plan at the back of the house. A large open plan living area was underutilised so we redesigned it to accommodate a growing family. The new design included a large kitchen with study nook & banquet seating. Shaker detail was used in the cabinetry with a large butler sink creating a traditional Hamptons feel. The new large windows were made in a traditional style in keeping with the heritage of the home. We designed bespoke cabinetry around a beautiful Jetmaster gas fireplace and turned an old storeroom into a large laundry & mudroom with external entry. The existing laundry was turned into a family bathroom complete with double shower. A new swimming pool and landscaping were also added creating a beautiful & practical family home.