Ocean road project

Brief – To update an existing upper level into a private parents retreat

The upper level of this heritage home was built into the roof space. The clients wanted a space where they could retreat to, with plenty of storage. The existing bedroom was dark and the adjoining ensuite was very small and poky with a steep vaulted ceiling. With a clever change to the floorplan, we were able to create a separate bedroom with wardrobe, a small study, large walk in robe with dressing table and a luxuriously sized ensuite, including a 3m long vanity.

The old carpet was ripped up and a new engineered oak flooring was laid to give a more relaxed coastal feel, as well as provide a solution to the clients severe dust allergy.

Skylights were added to allow plenty of natural light into the space.

Contact Us

Not readable? Change text. captcha txt